AYA cosmetic.sk je internetový obchod ponúkajúci vlasovú kozmetiku vynikajúcich talianskych značiek, kadernícke potreby a vybavenie salónov, potreby a vybavenie pre manikúru a pedikúru ako aj kozmetické salóny. Vlasy sú korunou krásy a preto je našou hlavnou špecializáciou vlasová kozmetika značiek ING a Hair Company, ktoré sú na Slovensku už od roku 2011. Ide o vysoko kvalitnú kozmetiku vytváranú najnovšími technológiami, ktorá uspokojí potreby aj tých najnáročnejších klientov. Sortiment výrobkov sa neustále zväčšuje vďaka čomu si každý z Vás môže nájsť to čo potrebuje a čo vyhovuje Vašim potrebám a požiadavkám.

Vo svete, ktorý sa pohybuje rýchlosťou svetla, ponúkame našim zákazníkom produkty, ktoré šetria čas. Naším hlavným cieľom je predovšetkým Vaša spokojnosť, ktorú chceme dosiahnuť spojením kvality produktov s jednoduchosťou ich používania a čo najefektívnejšími výsledkami.

Dlhodobo spolupracujeme s kaderníčkami a stylistami v rámci Slovenska aj Talianska, ktorí sú svojou odbornosťou a výsledkami veľkým prínosom a zdrojom kvalitných informácií pochádzajúcich priamo z praxe. Vďaka tomu sme pripravení ochotne Vám odpovedať na všetky Vaše otázky, pomôcť a poradiť s výberom produktov na základe odporúčaní profesionálov s individuálnym prístupom k zákazníkovi.

Zúčastňujeme sa odborných školení či už na Slovensku alebo priamo v Taliansku, čím sa snažíme zlepšovať a ponúkať len to najlepšie v oblasti starostlivosti o vlasy a telo.                                                  

V ponuke máme široký sortiment produktov známych zahraničných značiek s garanciou kvality vhodných predovšetkým na profesionálne použitie. Variabilitou sortimentu Vám dokážeme kompletne zariadiť salóny s dôrazom na jednoduchosť, kvalitu, praktickosť a nadčasový dizajn. Snažíme sa vyhovieť všetkým Vaším požiadavkám a k všetkým otázkam pristupujeme profesionálne so snahou pomôcť Vám, aby na prvom mieste bola spokojnosť zákazníka. Uvítame každú jednu recenziu, námet, rady či odporúčania z Vašej strany, ktoré by nám pomohli zdokonaliť sa a byť čo najlepšími v tejto oblasti.

 Veríme vo Vašu spokojnosť a tešíme sa na spoločnú spoluprácu. 

 Ing. Andrea Storinská – AYA cosmetic